Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Biztosítás, Lakásbiztosítás

Kösse meg nálunk lakásbiztosítását és spóroljon vele!

Tűz, árvíz, jégeső, betörés. Ez nem egy katasztrófa film előzetese, csak néhány azokból a veszélyekből, amik az Ön otthonát is fenyegetik. Ezektől megóvni nem tudjuk, de segítünk, ha baj van. Persze csak abban az esetben, ha biztosítást köt.


Ha van már lakásbiztosítás az otthonán, akkor is kérje szakértőnk ajánlatát és spóroljon 10-30%-ot évente. Több mint 20 biztosító ajánlatából, biztosan tudunk jobbat ajánlani.

Kösse meg lakásbiztosítását online kedvezménnyel!

Manapság egyre több hírt hallani a megváltozott időjárásról (újabb árvíz pusztított…, jégeső csapott le…, váratlan szélvihar okozta… ). Olvasni nem várt eseményekről (robbanás rázta meg…, tűz ütött ki… ), vagy épp a borzalmas közbiztonságról (kirabolta…, ellopta…, feltörte…).

Az átlagember szörnyűködik egy kicsit, vagy már azt sem és továbbkapcsolja a tévét, csak abba nem gondol bele, hogy ezek a katasztrófa filmbe illő események az Ö otthonát is fenyegetik és nincs lakásbiztosítás az otthonán. Ön belegondol?

Mit tenne, ha Önnel történne ilyen? Megóvni nem tudjuk, de Ön ne utólag legyen okos. Előre olcsóbb is. Ha Ön biztosítás kötésén gondolkodik, előtte megkapja szakértőnk ajánlatát és eldöntheti, milyen veszélyek ellen szeretné biztosítani magát.
Sőt! Ha baj van, nemcsak az ingatlanra kötött biztosítás fizet, de akár az ingóságait (bútorait, elektronikai cikkeit, stb.) is könnyebben tudja pótolni.

Ha lakásbiztosítás már van akár az otthonán, akár nyaralóján, akkor is kéje szakértőnk ajánlatát, mert meg fog lepődni, mennyivel többet fizet, mint kellene, vagy milyen kiegészítő szolgáltatásokat kaphatna máshol, ugyanezért a díjért. Belső felmérésünk alapján 100 meglévő lakásbiztosítás 93 esetben nem olyan olcsó, mint lehetne, vagy ugyanazért az árért több szolgáltatást kaphatna máshol. Lehet, hogy Ön is puszta lustaságból dob ki tízezreket feleslegesen az ablakon? Spóroljon Ön is évente akár 10-30%-ot.

Ha ön hitelt vesz fel, legyen az lakáshitel, szabad felhasználású jelzáloghitel, hitelkiváltás, vagy bármely más jelzálog alapú hitel, a bank minden esetben megköveteli a biztosítás, pontosabban a lakásbiztosítás létét, illetve azt, hogy ez a hitelt nyújtó bankra engedményezve legyen.
Az engedményezési eljárás egy lakásbiztosítás esetében általában néhány napos folyamat. Ha Ön kollégánk segítségével köti meg biztosítását, az engedményezést azonnal megkapja. Ha a lakásbiztosítás megkötésénél már úgyis minket választ, bízza ránk hitelének ügyintézését is. Itt megismerheti az általunk kínált hiteleket.

Azt mondják, biztosító és biztosító, biztosítás és biztosítás között nincs nagy különbség. Pedig ez nem így van. A különböző társaságok évről évre újra meghatározzák célpiacukat, mely területen élőknek nyújtanak lakásbiztosítás kedvezményt, milyen ügyfélkört preferálnak. Ezt nem könnyű követni, azonban szakértő kollégánk megteszi Ön helyett.
Több mint 20 biztosító ajánlatából választjuk ki az Ön számára melyik 3 lakásbiztosítás a legjobb (mindezt ingyen), amiből aztán Ön dönti el, melyiket is szeretné a következő évre. Egy év után ugyanis ezeket a szerződéseket érdemes átdolgozni, hogy újabb százalékokat spóroljon, a friss, javított, versenyképes ajánlatokkal. Bízza ezt kollégánkra és mi évről évre menedzseljük biztosításait.

 

Ajánlatkérés
Vezetéknév*
Keresztnév*
E-mail*
Telefonszám*
Irányítószám*
Megjegyzés
Hírlevél feliratkozás
Számolja ki*: 4+4=?
Ellenőrző kód robotok ellen.Fogalomtár

Ingatlan

Talán az ingatlan hivatalos megfogalmazása is értelmezhető, de hétköznapi nyelven is megfogalmazható, hogy mi az ingatlan? Ingatlan az, amit nem lehet elmozdítani. Természetesen a...

Jelzáloghitel

A jelzáloghitel, olyan hiteltípus, ahol a hitel fedezetéül az adós által felajánlott ingatlan szolgál. Ebben a konstrukcióban, a maximális hitelösszeget a biztosítékul felajánlott...

Kár, Káresemény

A kár, káresemény minden biztosítási szerződés esetében mást jelent, hisz azokat az eseményeket jelöli, amelyre a szerződés fedezetet, tehát valamilyen szolgáltatást nyújt. Ez a...

Kötvény

A kötvény tulajdonképpen a szerződés létrejöttét igazoló vény. Bár formailag többnyire minőségi, elegáns, mégsem számít értékpapírnak, másolattal pótolható, ha esetleg...