Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Osztrák hitel

Hitel, hitelkiváltás, szabad felhasználású hitel

Az osztrák hitelek közvetítését a 2010 nyári jogszabályi változások miatt bizonytalan időre felfüggesztettük!

Javasoljuk, válasszon a Magyarországon is elérhető hitel ajánlatok közül! Sokszor az osztrák hitel kondícióinál jóval kedvezőbb is elérhető Magyarországon, rugalmasabb és gyorsabb ügyintézés mellett.

Lakáshitel
Szabad felhasználású hitel
Hitelkiváltás - adósságrendezés

Bár jelenleg az osztrák hitel közvetítés szolgáltatásunk nem elérhető, tájékoztatónkban olvashat az osztrák hitel feltételeiről.

Az osztrák hitel legfontosabb jellemzője, hogy, mint a neve is mutatja, olyan hitel, amelyet nem magyarországi székhellyel és fiókkal rendelkező bank, hanem osztrák. A hitelfelvétel célja ugyanaz lehet, mint máskor. Hitelkiváltás, szabad felhasználású hitel, vagy épp lakáshitel.

Az osztrák hitel előnye, hogy nem a Magyarországon megszokott minősítési szabályok érvényesek, így azok az ügyfelek is igénybe vehették, akik itthon nem jutottak hitelhez, ezért rengeteg aktív barlistás ügyfél igényét elégíthették ki.

A megszokott törlesztési módoktól eltérően az osztrák hitel visszafizetése többnyire negyedévente, euroban történt.

Napjainkban, elsősorban a 2008, 2009-es nemzetközi gazdasági válságnak köszönhetően, amely igen komolyan érintette a bankszektort, az osztrák bankok is megszigorították a hitelbírálatot, szigorúbban ellenőrizték a jövedelmet, sőt, már a magyar KHR listát is ellenőrzik.

Sajátosság továbbá, leginkább az ország nyugati területéhez tartozó településeken lévő ingatlanokat fogadják el hitel fedezetül.Kapcsolódó linkek