Kalkuláljon és kérje ajánlatunkat! Munkatársunk hamarosan visszahívja!

A hitel célja*
Összeg* (Ft)
Futamidő* (év)


Keresendő:

Kombinált hitel

Hitel | hitelek | hitelfelvétel | kombihitel | hitelkiváltás | lakáshitel | kombinált hitel

Kamatoztassa magának a pénzt, mielőtt visszafizetné a banknak! Így nyer!


Korszerű befektetéssel kombinált hitel esetén így is megvalósítható a hitelfelvétel. Kedvezőbb THM, maximális biztonság, felelősségteljes hitelfelvétel. Ez a kombinált hitel!

Válasszon az alábbi hitel típusok közül és ajánlatkéréskor a megjegyzés rovatba írja be: kombinált hitel, vagy kombihitel és élvezze a kedvezőbb THM előnyeit!

Lakáshitel (kombinált lakáshitel)
Szabad felhasználású hitel (kombinált szabad felhasználású hitel)
Hitelkiváltás (kombinált hitelkiváltás)

A befektetéssel kombinált hitel más, mint a hagyományos, úgynevezett annuitásos hitel. Míg az annuitás esetében a hitel havi részlete két részből áll, tőketörlesztésből és kamatból, addig a befektetéssel kombinált hitel esetén csak kamatot fizet.

A lényeg, hogy olyan befektetést találunk, ahol a kamat (hozam) magasabb, mint a hitel kamata. Ez a haszon a kombinált hitel esetén!

Az adott hónapban esedékes tőkerészt nem fizeti vissza a banknak, hanem befekteti, így a pénze nem a bank helyett a kamat Önnek ketyeg. Ma már léteznek olyan biztonságos befektetések, amelyek tőke és hozamgarantáltak, így biztosan nem kerülhet olyan helyzetbe, hogy amikor szükséges, nem áll rendelkezésre annyi pénz, hogy rendezze belőle hiteltartozását.

Rendkívül fontos a körültekintő választás, ezért mielőtt befektetéssel kombinált hitel mellett dönt, mindenképp konzultáljon erről munkatársunkkal.

A kombinált hitel esetén a befektetés típusát a banknak is jóvá kell hagyni, de igen széles palettát kínálunk, ha emellett a modern hitel - befektetés kombináció mellett dönt.

A gyakran igen jelentős anyagi előnyökön túl, más hozadéka is van ha kombinált hitel mellett dönt, de kérje munkatársunk tájékoztatását, mert nem minden élethelyzetben ajánlott egy ilyen modern kostrukció.

A befektetések többsége ugyanis beépülő életbiztosítási szolgáltatást is nyújt, így egy nem várt tragédia esetén a hitel visszafizetésére kötelezett örökösök helyzete is könnyebb lesz az egyébként is nehéz, de legyünk őszinték, bármikor bekövetkezhető pillanatban.

A kiegészítő szolgáltatásnak díja van és így összességében előfordulhat, hogy a havi törlesztő magasabb lesz néhány ezer forinttal, mint ha a hagyományos hitelt választja, de hosszú távon biztosan jobban jár.

Az általános tévhittel ellentétben egy kombinált hitel esetében az előtörlesztés, vagy végtörlesztés ugyanúgy lehetséges, mint bármely más hagyományos hitel esetén.

Ma már persze senki nem kényszeríti Önt, hogy feltétlenül életbiztosítást kössön, így ezt a szolgáltatást akár teljes egészében ki lehet emelni a befektetésből, amitől olcsóbb lesz, de kockázatosabb. Kollégáink tanácsokat adnak, Ön pedig dönt.

Szemléltető összefoglalónkat itt letöltheti.

Válasszon hiteltípust, kérjen ajánlatot és a megjegyzés rovatba jelezze: kombinált hitel, vagy kombihitel

Lakáshitel
Szabad felhasználású hitel
Hitelkiváltás

Nálunk megtalál mindent, ami hitel, legyen az lakáshitel, hitelkiváltás, szabad felhasználású hitel.Fogalomtár

Annuitás

Annuitásos hitel, hagyományos hitel

A periódus jellemzően egy hónap (ez nem keverendő össze a kamatperiódussal). Az annuitás periódus elején a kamatrész jóval nagyobb részt tesz ki a teljes törlesztőből, mint a...

Bank

bankok, pénzintézet, hitelintézet

A bank fogalma egyszerűen magyarázható a fenti mondattal, a valóságban azért ezt is lehet bonyolítani. A bankok működését Magyarországon törvény szabályozza 1997. január 1-től....

Előtörlesztés

Fontos, hogy az előtörlesztési szándékot minden esetben írásban kell jeleznie a bank felé. Ha ezt nem teszi, csak elhelyezi az előtörlesztésre szánt összeget a bankszámláján, a bank...

THM

Teljes Hiteldíj Mutató

A THM számításának módját jogszabály írja le pontosan. Mivel minden banknak, pénzintézetnek ugyanúgy kell számolnia, ezért alkalmas a különböző hiteltermékek...

Végtörlesztés

teljes előtörlesztés

A végtörlesztés, más szóval teljes előtörlesztés, a hitel előtörlesztés speciális formája, ugyanis az adós, a teljes fennálló tőke, kamat és esetleges díj tartozását...